Σας καλοσωρίζουμε στο Stevalia Hotel & Spa το οποίο αποτελεί το στολίδι του Πηλίου.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις καλύτερες προδιαγραφές, το Ξενοδοχείο "Stevalia Hotel & Spa", στοχεύει στην ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σας, συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, με τις ασυναγώνιστες τιμές, με στόχο να κάνουν την διαμονή σας να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Το "Stevalia Hotel & Spa", συνώνυμο της πολυτελείας, στην παροχή υπηρεσιών που προσφέρει ένα 3 Αστέρων Ξενοδοχείο, βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού χωριού του Πηλίου Κατηχώρι.

Κάθε δωμάτιο στο Stevalia Hotel & Spa έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλά standards άνεσης. Η διακόσμηση, που διακρίνεται από αρχοντιά και λεπτό γούστο, ο άψογος εξοπλισμός, που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το πολύ προσεγμένο service. Η ζεστή ατμόσφαιρα του δωματίου αγκαλιάζει τον επισκέπτη, κάνοντάς τον να αισθάνεται οικειότητα με τον χώρο. Τα χρώματα που απολαμβάνει κανείς από την θέα του δωματίου στον Παγασητικό Κόλπο, συναρπάζουν και δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία.

Το Τμήμα Υποδοχής βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε αίτημά σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.