Τμήμα Υποδοχής
Το τμήμα Υποδοχής του ξενοδοχείου λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Υπηρεσία Δωματίου
Η υπηρεσία δωματίων  -  Room service  Προσφέρει ποικιλία ποτών και  γευμάτων . Επιλέξτε το μενού της αρεσκείας σας από τον κατάλογο που θα βρείτε στο δωμάτιό σας και απολάυστε   την ποιότητα και την γεύση.

MainBar
Το κεντρικό μπαρ είναι ένα πολυτελές, άνετο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και καλύπτει όλες τις ανάγκες σε καφέ και ποτό καθώς και κρύα σαντουιτς.         
               
Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και διευκολύνσεις στους επισκέπτες του. Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου , με υπαίθρια βεράντα και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε άφθονους μπουφέδες, είναι μια τέλεια επιλογή. Εδώ μπορείτε να  απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό, όπως και τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας εξασφαλίζοντας γευστική απόλαυση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. 
       
    
Εκδηλώσεις στο Stevalia Hotel & Spa
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την εκδήλωση σας είναι να επισκεφτείτε το  Stevalia Hotel & Spa,  το τμήμα των Κοινωνικών εκδηλώσεων θα βρει τον  ιδανικότερο τρόπο έτσι ώστε  οι εκδηλώσεις  σας να έχουν μοναδικότητα φαντασία και χρώμα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τεχνογνωσία σε θέματα κοινωνικών εκδηλώσεων και επαγγελματικών γευμάτων εργασίας και σε συνδυασμό  με την πολυτέλεια μετατρέπει την εκδήλωση σας  σε μία εμπειρία απόλαυσης. Η άρτια τεχνική υποστήριξη, η σύγχρονη   τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει το ξενοδοχείο θα απογειώσει την εκδήλωσή σας και θα τη στέψει με απόλυτη επιτυχία.

Το ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει:

Εταιρικές συγκεντρώσεις - Εκδηλώσεις - Δειγματισμούς.

  • Συνέδρια - Σεμινάρια
  • Γενέθλια - Γιορτές
  • Βαφτίσεις

Αίθουσα Συνεδρίων & Εκδηλώσεων «Θεόφιλος»
Η Αίθουσα συνεδρίων & εκδηλώσεων «Θεόφιλος» παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικών μέσων και τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και πρόσβαση στο Internet.

Stevalia   Health - Spa  
To τμήμα του Spa λειτουργεί καθημερινά από της 13:30 έως και 21:00 και  προσφέρει τα κάτωθι:

  • Θεραπείες και περιποιήσεις προσώπου και του σώματος
  • Μανικιούρ  -  Πεντικιούρ
  • Χαλαρωτικό και θεραπευτικό Μασάζ
  • Σάουνα
  • Χαμάμ
  • Jacuzzi
  • Πολυνησιακό ντους

Γραμματειακή Υποστήριξη
Για την παραλαβή ή την αποστολή φαξ, καθώς επίσης και για φωτοτυπίες,
παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Υποδοχής.

Πρόσβαση στο Internet   -  Wi-Fi
24ωρη πρόσβαση στο Internet στους κοινόχρηστους  χώρους του Ξενοδοχείου καθώς και στα δωμάτια, σας  επιτρέπει να εργάζεστε από το ξενοδοχείο, χωρίς να αφήνετε πίσω τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Χώρος Στάθμευσης
Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό  parking 1500 μέτρων και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι χωρίς χρέωση