Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και διευκολύνσεις στους επισκέπτες του. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Άμπελος», μπορείτε να  απολαύσετε το πλούσιο πρωινό σας. Επίσης η αίθουσα  διατίθετε για οποιαδήποτε εκδήλωση *(κατόπιν αιτήματος), εξασφαλίζοντας την γευστική απόλαυση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

      
Κάθε δωμάτιο η σουίτα στο ξενοδοχείο Stevalia έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλά standards άνεσης. Η διακόσμηση του διακρίνεται από αρχοντιά και λεπτό γούστο, ο άψογος εξοπλισμός του  καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το πολύ προσεγμένο service, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της προσιτής πολυτέλειας, που χαρακτηρίζει τo Stevalia Hotel & Spa και αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη διαμονή.


Το Τμήμα Υποδοχής βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε αίτημά σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε περίπτωση, οργανώνοντας μία ξενάγηση, παραγγέλνοντας λουλούδια, δίνοντας κρατήσεις σε άλλα ξενοδοχεία. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.